Modele mesimi matematike

20 Fév Modele mesimi matematike

Shumë kafshë kuptojnë Numrat në një nivel bazë për detyrat themelore. Por Deri Tani, Vetëm DISA kafshë kanë demonstruar aftësinë për të shtuar dhe zbritur. Bletët bashkohen në këtë listë të shkurtër që përfshin shimpanzetë, perroquets GRI afrikane dhe merimangat. KY zbulim ndihmon shkencëtarët që të kuptojnë marrëdhëniet mes mes madhësisë së trurit dhe fuqisë së trurit. Bletët dhe njerëzit janě ndarë nga më shumë se 400 milionë vjet evolucioni, kështuqë autorët e studimit thonë se gjetjet e Tyre sugjerojnë se një kuptim i avancuar i njerëzve Mund të jetë më i kapshëm për kafshët, më shumë se sa mendohej. Sipas një Studimi të botuar këtë javë në science progresse, shkencëtarët në Universitetin e Merlburnit në Australi, ka gjetur se bletët Mund të mbledhin dhe të zbresin pas asnjë problème, transmeton portali arbresh.info ja një inkujarim. Pavarësisht nga truri i Tyre i vogël, një studim i Fundit ka gjetur se bletët Mund të mësojnë artimetikën bazë..

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.