Modele de unghii cu gel-pentru iarna

19 Fév Modele de unghii cu gel-pentru iarna

Citește și: modele de Unghii de Crăciun: 20 de idei pentru sfârșitul anului 2018 citește și: modele de Unghii Negre în tendințe în 2018 incearca unul dintre modelele pentru Unghii de craciun si pregateste-te de sarbatoare pana la cele mai mici detalii. Culori precum verdele, rosul sau printurile jucause vor face deliciul manichiurii conte in una dintre cele mai Frumoase perioade a anului! MODELE pentru Unghii de craciun VEI Gasi DIN peline in aceasta Galerie, mai serioase sau mai traznite, mai traditionale sau mai nonconformiste. Ca în fiecare iarnă, se poartă non-culorile (Albul nu avea cum să lipsească), Dar și nuanțele Nude, Roșu, Bordeaux, Maro, argintiu, auriu. Glitterul, paietele sau strasurile de toate felurile sunt la loc de cinste. Modelele cu fulgi de Nea sunt printre cele mai populare idei, urmate de cele cu sclipici, aplicații și picturi. Modelele pentru Unghii de craciun te ajuta sa iti pregatesti unghiile de sarbatoare. Cauti inspiration pentru Design-URI INEDITE si festive? Vezi care sunt modelele de Unghii pentru Craciun Care ITI vor inveseli aparitia de Petrecere. 6. modelele abstracte sunt în continuare la Mare căutare, așa că nu ezită să Cine Alegi un astfel de Model! 13. Roșu și argintiu, o combinație ideală pentru Sărbătorile de iarnă. 14.

simpaticul OM de zăpadă, cine va da cu siguranță un aspect tineresc unghiilor. Manichiura cu Glitter stilizeaza modelele clasice, consacrent sarbatorilor de iarna, conferind éreintante de glam, pretioase, metalizate. Aplica Glitter doar pe Varful unghiei, VEI obtine, astfel, o manichiura frantuzeasca reinterpretata. Despre unghiile cu gel am mai vorbit si cu Alte ocazii, dans articolele: pelicula Glam pe care ti-o confera manichiura cu Glitter este evidentiata si de o asociere cromatica spécifications sarbatorilor de Sezon: Rosu si Verde, sau Culori nonconformiste, MOV si GRI. Daca Alegi un modèle de manichiura Care mizeaza PE Culori tari, pentru adomoli Nota de excentricitate a modelelor de Craciun, opteaza pentru Unghii Cat mai scurte. 11. un modèle feeric, ce vă scoate la suprafaţă Regina DIN tine!. Fără să fie nevoie să rostești vreun cuvânt, o manichiură îngrijită și în tendințe reușește să te FACA remarcată. Felul în Care alegem să ne «prezentăm» unghiile spune foarte multe despre Noi.

Așadar, Doamnelor și domnișoarelor, Mare atenție la modelele de Unghii cu gel de iarna aceasta! Dacă te afli în Pană de idei și nu știi ce modèle de Unghii să Cine Alegi pentru sărbătorile Care se apropie cu pași repezi, atunci acest articol Cine va fi de Mare Folos.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.